Relatiegeschenken

Hoe kunt u de band met uw relaties beter verstevigen dan met een heerlijk flesje Zuid Afrikaanse wijn. De huidige generatie is steeds meer bereisd, mensen komen in vrijwel alle uithoeken van de wereld waar ze willen kennis maken en genieten van andere culturen. Gezien de toenemende populariteit van Zuid Afrika hebben steeds meer mensen reeds genoten van dit verbazingwekkende land, van de uitgestrekte wildparken, de prachtige kustlijn, het aangename klimaat en niet op de minste plaats de wijnen.

 

Bij een reis naar dit land mag een bezoek aan een van de vele wijnboerderijen niet ontbreken, bezoekers worden hier nog ontvangen als echte gasten. Een herinnering om nooit meer te vergeten, eenmaal thuis zullen deze ervaringen nog vaak worden opgehaald, veelal onder het genot van een glas Zuid Afrikaanse wijn.

 

Graag verzorgen wij voor u uw relatiegeschenken, uiteraard voorzien met een van de door ons exclusief geïmporteerde wijnen. Voor de verpakkingen hebben wij een ruime keuze in diverse uitvoeringen, zowel van karton als ook van hout, van eenvoudig tot zeer exclusief. Om uw relatiegeschenk een persoonlijke tint te geven, kunnen wij, indien gewenst op uw eigen briefpapier, een beschrijving van het etiket, de wijn en van de productiemethode toevoegen. Tevens zijn er mogelijkheden om uw logo, tekst etc. op de verpakking te laten drukken, deze moet hier echter wel geschikt voor zijn.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

Nog geen producten toegevoegd

Verder winkelen